Door de jaren heen is Ter Hoek uitgegroeid van producent naar probleemoplosser. Advisering en ondersteuning bij de engineering is standaard onderdeel van ons takenpakket geworden.

Heb je een kant-en-klaar plan, dan voeren we dat nauwgezet voor je uit. Maar steeds vaker komen onze klanten met vraagstukken waarbij een oplossing op maat nodig is. Dat zijn de uitdagingen waar we onze specifieke kennis en ervaring ten volle kunnen inzetten. Want ook bij het produceren van high tech componenten zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. En wij stippelen graag samen met jou de beste route voor je uit. Die service is bij ons standaard inbegrepen.

Totaaloplossingen

Waar nodig voeren we ook andere delen van het proces voor je uit. De inkoop van materialen en de voor- en nabewerking zijn bij ons in vertrouwde handen. Bij alles geldt dat we in overleg tot de gewenste dienstverlening komen. En voor dat overleg hoef je niet naar ons toe te komen: we staan je graag te woord!

« Terug naar Over ons

Heb je vragen of behoefte aan advies?

Innovatief en georganiseerd

Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie.