Bij Ter Hoek kijken we naar het grote geheel. Ook als het om de kosten gaat. We helpen onze klanten bij het bepalen van de Total Costs of Ownership (TCO): de ontwikkel- en productiekosten afgezet tegen de totale levensduur en de verwachte onderhoudskosten. En dat loont! Door in het voortraject de juiste keuzes te maken, efficiënt te produceren en extra te investeren in kwaliteit, leveren we hoogwaardige producten die lang meegaan en relatief weinig onderhoud vragen.

Het voordeel van de juiste keuzes

We houden ruwheden en toleranties laag en kiezen de meest geschikte bewerking. Ontwerpen houden we kritisch tegen het licht, zodat we waar mogelijk een efficiëntieslag kunnen maken. Daar pluk jij als klant de vruchten van. Vandaag, maar vooral ook in de toekomst!

Efficiënt produceren

Ons machinepark is zo efficiënt mogelijk ingericht. Een werkdag telt bij ons 24 uren en die benutten we optimaal. Veel van onze machines zijn continu operationeel en voor een groot deel volautomatisch. Zo houden we het aantal manuren beperkt en koppelen we proceszekerheid aan een gunstige kostprijs. Efficiëntie volgens Ter Hoek!

Zekerheid in serieproductie

Bij Ter Hoek kennen we het belang van kostenefficiëntie bij serieproductie. Hoe hoger de oplage, des te groter het effect van een gunstige stuksprijs.

Doordat we ons proces tot in de puntjes onder controle hebben, leveren we zeer betrouwbare series: alle exemplaren zijn tot op het kleinste detail gelijk. In grote oplages, maar juist ook bij kleinere aantallen. Dankzij deze proceszekerheid kunnen we relatief veel onbemande uren maken.

« Terug naar Over ons

Heb je vragen of behoefte aan advies?

Innovatief en georganiseerd

Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie.