Steeds nauwkeuriger, altijd weer kleiner

Microvonkfrezen is een combinatie van vonkboren en zinkvonken. Een nauwkeurigheid tot op 1 micron (een duizendste millimeter) op een zeer klein oppervlak is bij deze techniek standaard.

Frezen tot op micron-niveau

Alles wat met traditioneel frezen mogelijk is, kan met vonkfrezen tot in het micronbereik. Dat maakt microvonkfrezen een veelgevraagde toepassing voor driedimensionaal materiaalbewerken voor onder meer de high-tech industrie en de medische wereld. In deze branches, waarin de uitdagingen steeds scherper worden, biedt vonkfrezen nieuwe mogelijkheden. We kunnen bijna elke vorm maken en altijd met extreme precisie. Omdat de slijtage van de elektrode goed onder controle gehouden wordt, biedt microvonkfrezen bovendien een hoge proceszekerheid.

« Terug naar 3D vormen

Heb je vragen of behoefte aan advies?

Innovatief en georganiseerd

Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie.