Terug naar carriere

Senior Financieel Medewerk(st)er

  • Als financieel administratief medewerker(ster) ben jij uitvoerend verantwoordelijk voor de financiële administratie en heb je een rapporterende en adviserende rol richting directie. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Het zelfstandig verrichten van administratieve werkzaamheden (lonen, inkoop, verkoop, verzekeringen, betalingen, omzetbelasting, import, export van bestanden, etc.).Het opstellen van periode cijfers en deze analyseren middels de vastgestelde begroting en de rapportage.
  • Het zelfstandig opstellen van de begroting. Het opstellen, controleren en aanpassen van de investering-, liquiditeits- en rentabiliteitsprognose. Vormgeven en opstellen van management rapportage welke voortkomen uit de gestelde of nog te stellen KPI’ s. Periodieke managementteam. Het aanleggen van digitale jaar vastleggingen. De uitgebreide omschrijving wordt in een nadere fase met de sollicitant doorgenomen.


Durf
jij het aan?
Lees dan snel verder en neem contact met ons op voor meer informatie!


Wij vragen:

  • Een HBO bedrijfseconomische opleiding.Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Kennis van CAO en pensioenen bij voorkeur in de sector metaal. Kennis van fiscale en sociale wetgeving.Kennis en ervaring op het gebied van geautomatiseerde financiële administratieve en tekstverwerking.
  • Een zeer proactieve houding in de uitvoering.Een kritische houding en hoofdzaken goed van bijzaken kunnen onderscheiden.Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands, Engels en Duits.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende functie met grote eigen verantwoordelijkheid. Werken binnen een snel veranderende high tech onderneming in een enthousiast team.
  • Bij gebleken geschiktheid volgt er een loondienstverband bij Ter Hoek Vonkerosie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse in deze functie?

De Werving & Selectie bij Ter Hoek wordt verzorgd door Bridge Techniek Professionals.

Mail jouw c.v. met korte motivatie naar Robbert Geschiere via: info@bridgebv.com of bel Robbert voor vragen via: 06-57663337

 

 

Bridge

Leuk dat je wilt solliciteren,
wat is je naam?

Je solliciteert voor de functie:

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?

Hoe heb je ons gevonden?

Omschrijf jezelf in het kort

Voeg je CV toe