Terug naar carriere

Meettechnicus

De werkzaamheden bestaan onder andere uit: het uitvoeren van diverse metingen met meetgereedschappen en met de 3D meetmachine, controle van diverse producten, bedienen van diverse meetinstrumenten, het nalopen van tekeningen en opdrachten, controle op van producten op ruwheid en uiterlijke beschadigingen, vastleggen van eventuele afwijkingen en het maken van meetrapporten en verwerken hiervan.


Wij vragen
Een relevante opleiding op MBO/HBO niveau in de techniek. Je hebt ervaring in een functie van Meettechnicus en bent bekend met 3d meetmachines en meetgereedschappen. Je bent stressbestendig, nauwkeurig, werkt zelfstandig en gestructureerd. Je bent communicatief sterk en hebt een hands on mentaliteit.

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende functie binnen een snel veranderende high tech onderneming die gaat voor de beste service & kwaliteit. Een enthousiast team van collega’s in een doelgerichte onderneming met duidelijke ambities. Bijpassende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Interesse in deze functie?

De Werving & Selectie bij Ter Hoek wordt verzorgd door Bridge Techniek Professionals.

Mail jouw c.v. met korte motivatie naar Robbert Geschiere via: info@bridgebv.com of bel Robbert voor vragen: 06-57663337.

 

 

 

Bridge

Leuk dat je wilt solliciteren,
wat is je naam?

Je solliciteert voor de functie:

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?

Hoe heb je ons gevonden?

Omschrijf jezelf in het kort

Voeg je CV toe