Terug naar carriere

Medewerker Verkoop Binnendienst

Het doel van de functie Medewerker Verkoop Binnendienst is het ondersteunen en ontzorgen van de Verkoopafdeling.

De werkzaamheden zijn veelzijdig en hoofdzakelijk administratief van aard. Je voert binnenkomende offertes op vonkgebied in het ERP systeem in, je administreert verkooporders en zet deze door naar collega’s van de juiste afdeling. Je vergelijkt verkooporders met eerder binnengekomen orders en organiseert op dusdanige wijze dat dit bijdraagt aan de doelstellingen van de verkoopafdeling. Je denkt proactief mee over verdere verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden gericht op optimale klantbediening. Je staat regelmatig in contact met collega’s van de afdelingen verkoop, productie, bedrijfsbureau en de klanten. De functie biedt concrete doorgroeimogelijkheden.

 

Wij vragen

Afgeronde MBO opleiding richting administratief, secretarieel, commercie of techniek. Werkervaring in een administratief ondersteunende rol bij voorkeur binnen een commercieel technische onderneming. Sterke administratieve organisator.

Affiniteit met ERP-systeem, kennis van Office en Excel. Betrouwbaarheid: afspraak =afspraak; flexibiliteit (wij zeggen niet gauw nee) en kwaliteit. Je beschikt over goede beheersing van de Engelse en bij voorkeur Duitse taal in woord en geschrift.

 

Wij bieden

Een uitdagende, afwisselende functie binnen een snel veranderende high tech onderneming die gaat voor de beste service & kwaliteit. Een enthousiast team van collega’s in een doelgerichte onderneming met duidelijke ambities. Bijpassende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot verdere ontwikkeling wordt gestimuleerd.

 

Interesse in deze functie?

De Werving & Selectie bij Ter Hoek wordt verzorgd door Bridge Techniek Professionals.

Mail jouw c.v. met korte motivatie naar Robbert Geschiere via: info@bridgebv.com of bel Robbert voor vragen: 06-57663337.

 

Bridge

Leuk dat je wilt solliciteren,
wat is je naam?

Je solliciteert voor de functie:

Wat is je e-mailadres?

Wat is je telefoonnummer?

Hoe heb je ons gevonden?

Omschrijf jezelf in het kort

Voeg je CV toe